Hundshopen Landskrona

Butiker med djurartiklar och en inriktning på just hund finns på många ställen i landet. Kommer du från Landskrona så kanske Hundshopen låter bekant? Den butiken har nämligen legat i staden sedan 80-talet och är ett riktigt adelsmärke för staden. Än idag lockar den många besökare som är på jakt efter något trevligt till sin fyrbenta vän.

Visserligen kan du ta dig till Hundshopen i Landskrona enbart för att gå runt och titta för att därefter bestämma vad du vill ha, men denna butik erbjuder mycket mer än enbart hundprodukter. På Hundshopen kan du nämligen på ett trivsamt sätt få tips och rådgivning av personalen som själva har god kontakt med hundar dagligen. 4dogs är en annan hundbutik som erbjuder samma typ av service som Hundshopen. Till skillnad från Hundshopen är 4dogs en internetbaserad hundaffär.

Är du ute efter hundartiklar och söker en butik som ger bra rådgivning av personal som faktiskt har provat de allra flesta produkterna så är Hundshopen definitivt någonting för dig. Bor du i Landskrona bör du absolut ta dig tiden att gå dit och varför inte svänga inom om du bor en bit bort men ändå har vägarna förbi? Förhoppningsvis blir du precis lika nöjd som alla andra.